Υπέγραψε ο Βάργκας στην Κέρκυρα! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Υπέγραψε ο Βάργκας στην Κέρκυρα! (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας και επίσημα πρέπει να θεωρείται ο Ματέους Βάργκας ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ανάρτησή του στο Instagram που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, Ισπανία – Ιταλία, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Μόνο η έλευση του Ματέους Βάργκας στην Ελλάδα και οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Κέρκυρα. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης το συμβόλαιό του με τους Φαίακες και αναμένεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε τον διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Αουντάξ. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο Βραζιλιάνος θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Κέρκυρας.

Μάλιστα, λίγο μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Φαίακες, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram. Εκεί φαίνεται να υπογράφει το συμβόλαιό του ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία", μιας και αυτή θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία της καριέρας του Ματέους Βάργκας, ενώ έβαλε στο τέλος των όσων έγραψε και την ελληνική σημαία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα