Έκλεισε και Αναστασίου η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Έκλεισε και Αναστασίου η Κέρκυρα

bet365

Σε συμφωνία με τον Αντώνη Αναστασίου ήρθε η Κέρκυρα, με τον νεαρό αριστερό μπακ να πηγαίνει την Τρίτη στο νησί ώστε να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ισπανία U21 – Ιταλία U21, αν ο Ντενίς Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Την τέταρτη μεταγραφή της είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό. Πρόκειται για 21χρονο αριστερό μπακ ο οποίος πηγαίνει στους Επτανήσιους ως μπακ απ του Ντιόγκο.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, είχε διαρρεύσει πως η ομάδα του Ιονίου είχε κλείσει και αριστερό μπακ, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα. Κάτι τέτοιο έγινε αργά το βράδυ, με τον Αναστασίου την περασμένη σεζόν στη Football League να έχει παίξει σε 26 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα και 1 τέρμα. Την Τρίτη το πρωί ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Κέρκυρα, όπου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί και στη προπόνηση της ομάδας ώστε να γνωριστεί και με τους νέους του συμπαίκτες.

Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό αμυντικό τώρα που αναζητά η Κέρκυρα, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με κάποιες περιπτώσεις που έχουν προταθεί να απασχολούν ιδιαιτέρως, μία εξ αυτών και του Ούγκο Σόουζα, ο οποίος φαίνεται να είναι και από τις πρώτες επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα