Στα Εμιράτα για τον Μπεργκ

Στα Εμιράτα για τον Μπεργκ

Gazzetta team
Στα Εμιράτα για τον Μπεργκ

bet365

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει την Τρίτη στα Εμιράτα, προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με την Αλ Αΐν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και το θέμα αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό ανάμεσα στα δύο και στα τρία εκατομμύρια.

Προκειμένου λοιπόν το θέμα να σταματήσει να... κρατά πίσω τους «πράσινους», στελέχη της ομάδας θα πραγματοποιήσουν ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να δώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τέλος στην υπόθεση, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη χρονιά. Πέραν των χρημάτων που θα καταβάλει η Αλ Αΐν για τον Μπεργκ, είναι ένα ζήτημα και ο τρόπος καταβολής.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να μπει και επίσημα η ομάδα στην επόμενη μέρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα