Χάσι: «Μας περιμένουν παίκτες στην Αθήνα»

Χάσι: «Μας περιμένουν παίκτες στην Αθήνα»

Gazzetta team
Χάσι: «Μας περιμένουν παίκτες στην Αθήνα»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ειναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα πρώτα 60 λεπτά και μίλησε για την συνέχεια.

Και για το φιλικό έμεινε ικανοποιημένος αλλά και για την εικόνα της ομάδας του αυτές τις 11 μέρες στην Αυστρία. Ο Μπέσνικ Χάσι μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του φιλικού με την Λουντογκόρετς αναφέρθηκε στη συνέχεια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Λουντογκόρετς:
«Για εξήντα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας μέχρι στιγμής. Παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Ίσως συναντήσουμε ανάλογες ομάδες στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιέσαμε, είχαμε καλή ανάπτυξη και σκοράραμε που είναι πολύ σημαντικό. Μετά τις αλλαγές όπως είναι φυσικό αλλάξαμε πρόσωπο. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος».

Για την συνολική εικόνα που έχει αποκομίσει από την προετοιμασία στο Ζέεφελντ:
«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για έντεκα μέρες, όλοι οι παίκτες προσπάθησαν. Το ποδόσφαιρο και η φυσική μας κατάσταση είναι για εξήντα λεπτά μέχρι στιγμής. Θα παίξουμε κόντρα σε πιο έτοιμους αντιπάλους. Μας περιμένουν παίκτες στην Αθήνα, θα κάνουμε προσθήκες ενώ σήμερα δεν είχαμε το Ρέτσο που είναι σημαντικός παίκτης. Στα μάτια μου η εικόνα είναι θετική»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα