«Πρόταση της ΑΕΚ για Βαντίγιο»!

«Πρόταση της ΑΕΚ για Βαντίγιο»!

Γιώργος Τσακίρης
«Πρόταση της ΑΕΚ για Βαντίγιο»!

bet365

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για προσφορά της Ένωσης στην Ουέσκα για την περίπτωση του 22χρονου Ισπανού εξτρέμ - Πλήρη άγνοια για το θέμα δήλωσε ο ατζέντης του στο gazzetta.gr

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού (πιο σωστά ενός εξτρέμ) είναι λογικό να προκαλεί συνεχόμενες αναφορές στην Ισπανία λόγω του Μανόλο Χιμένεθ και ταυτόχρονα να αναφέρουν στα ισπανικά ΜΜΕ όλο και νέα ονόματα που απασχολούν (ή φέρονται να απασχολούν) την Ένωση. Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν στο όνομα του Αλβάρο Βαντίγιο!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός COPE ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ουέσκα έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ για τον αριστερό εξτρέμ Αλβάρο Βαντίγιο ο οποίος θυμίζουμε έχει συμβόλαιο και ρήτρα ενός εκατομμύριου», τη στιγμή που ανάλογα δημοσιεύματα υπάρχουν για την προσφορά της ΑΕΚ στον Ουέσκα και σημειώνουν: «Η Ουέσκα έχει λάβει μια δυνατή πρόταση για τον Βαντίγιο από την ΑΕΚ».

Βέβαια πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι το συμβόλαιο του 22χρονου Ισπανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και δεν μπορεί να αξιώσει όλο το ποσό της ρήτρας η ομάδα του. Ακόμη και να το κάνει, με δεδομένο ότι ο Βαντίγιο δεν κουβεντιάζει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ουέσκα, προφανώς και το ποσό αυτό είναι μια επιθυμία που δεν θα γίνει (όχι μόνο από την ΑΕΚ) πράξη για το ισπανικό club!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Εστεμπάν Ρουφιάν που αποτελεί τον ατζέντη του Βαντίγιο και ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το ενδιαφέρον (και πολύ περισσότερο για πρόταση) της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα ο μάνατζερ του 22χρονου Ισπανού εξτρέμ το όνομα του οποίου συνδέθηκε με αυτό της ΑΕΚ από τα ισπανικά ΜΜΕ μας εξήγησε τα παρακάτω:

«Προσωπικά δεν έχω καμία ιδέα, από εσάς το ακούω πρώτη φορά, ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Υπάρχουν κάποιες επιλογές για το μέλλον του, αλλά για την ΑΕΚ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα