Τέλειωσε του Χατζηισαΐα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Τέλειωσε του Χατζηισαΐα στον Ατρόμητο

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, με τους Περιστεριώτες να έρχονται σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον Ατρόμητο. Η πλευρά των Περιστεριωτών τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα ώστε να βρεθεί στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας στις 3 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο 25χρονος αμυντικός, δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας κάτι που δείχνει πως η μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα