Πρώτη συνάντηση και ιατρικά στον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Πρώτη συνάντηση και ιατρικά στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Καλό... χειμώνα μέσα στον καύσωνα είπαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο «Θ.Κολοκοτρώνης», το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οι ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε γκρουπ, θα περνούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ενώ η... κανονική πρώτη θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης και μάλιστα, το πρόγραμμα της ομάδας στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων θα μπορεί να το παρακολουθήσει και ο κόσμος!

Από εκεί και πέρα, για την Τετάρτη προγραμματίστηκαν τα εργομετρικά, τα οποία θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, ενώ από Παρασκευή ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα