Πλησιάζει ο Άλτμαν
Ο πρόεδρος της Χάποελ ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι ακόμα δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Άλτμαν, ωστόσο όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη και από τους Ισραηλινούς, ο ίδιος έχει συμφωνήσει και είναι θέμα χρόνου να καταβληθούν οι 150.000 και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Ισραηλινός μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και έστω και με καθυστέρηση, αναμένεται να ενταχθεί στο «πράσινο» ρόστερ. Ο ατζέντης, του άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως το «τριφύλλι» αποτελεί την πιο σοβαρή προοπτική του.
Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!
Αρνητική απάντηση για Εμποκού
Αντίθετη πορεία ωστόσο παίρνει η υπόθεση του Εμποκού. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση δανεισμού, η οποία δεν έγινε δεκτή και στην Ιταλία λένε πως έχει κατατεθεί στην Κιέβο πρόταση αγοράς του, η οποία είναι και πολύ πιθανόν να γίνει δεκτή. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του απομακρύνεται οριστικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
