Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 1-1

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 1-1

Δημήτρης Τομαράς
Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 1-1

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασία του στην Αυστρία κόντρα στην Λουντογκόρετς. Καλή εικόνα στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι. Το γκολ ο Φορτούνης.

Ζέεφελντ κι Αυστρία τέλος. Ο Ολυμπιακός έδωσε και το τελευταίο του φιλικό δείχνοντας καλά στοιχεία κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα (η Λουντογκόρετς έδωσε το έκτο της φιλικό και μπαίνει νωρίτερα στα προκριματικά του Champions League) ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπέσνικ Χάσι έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του και τα όσα έδειξαν.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ, ΜΑΖΙ ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΧΑΣΙ
Οι 11 του Ολυμπιακού για το Νο2 φιλικό στο Γιένμπαχ και τελευταίο στην Αυστρία: Καπίνο, Φιγκέϊρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Σιώπης, Ρομαό, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάριν και Σεμπά. Κίπερ ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας, αριστερά ο Κούτρης, στο κέντρο οι Σιώπης και Ρομαό, άκρα με Ανδρούτσο και Μάριν, επιτελικός ο Φορτούνης και φορ ο Σεμπά.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για την βουλγαρική Λουντογκόρετς ο Ντος Σάντος ο κίπερ, άμυνα οι Σισίνιο, Πλαστούν, Τερζίεβ και Νατανάελ. Οι Ανισέτ και Καμπανιάρο οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Μαρσελίνιο πιο μπροστά τους, οι Βάντερσον και Μισιτζάν Βούρα οι δύο ακραίοι και ο Ζόναταν μπροστά. 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες δηλαδή.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ Η ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Μέχρι το 14ο λεπτό και ένα σουτ του Σεμπά που πέρασε έξω ουσιαστικές φάσεις δεν υπήρξαν. Ήταν ένα αρκετά κακό και νευρικό ματς. Οι παίκτες της Λουντογκόρετς έπαιζαν αρκετά σκληρά και προέκυψαν αρκετές διακοπές για φάουλ, παρατηρήσεις και κάρτες αλλά και εντάσεις και νεύρα.

Στο 34ο λεπτό ο άκρως θετικός Ρομαό έκανε μία εξαιρετική κίνηση. Με ντρίμπλα τράβηξε πάνω του παίκτες και την έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Ανδρούτσο που την γύρισε προς τα μέσα. Ο Μάριν την άφησε και ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0. Πολύ καλή φάση.

Ακολούθησε το 1-1 με πολύ ωραίο γκολ έξω από την περιοχή από τον Μαρσελίνιο στο 44'. Έτσι έκλεισε το α' μέρος με τον Ολυμπιακό από το 20' - 25' και μετά να έχει βγάλει μία πιο καλή εικόνα.

ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Κριτική στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός έκανε επτά αλλαγές μέχρι το 60' και ουσιαστικά δεν βρέθηκαν ποτέ μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στο δεύτερο μέρος σε αντίθεση με την Λουντογκόρετς η οποία είχε τη μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της και έδειξε ότι είναι πιο έτοιμη σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Οπως και να 'χει ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο ώστε να γίνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα και ο Ολυμπιακός να μπει στο δεύτερο στάδιο αυτό στο Βέλγιο εκεί όπου θα προετοιμαστεί ενόψει των προκριματικών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας (80' Τόλι), Μποτία (60' Ρισβάνης), Σισέ (55' Νικολάου), Κούτρης (60' Ντε Λα Μπέγια), Σιώπης (60' Ζντιέλαρ), Ρομαό (72' Κασάμι), Φορτούνης (60' Μάρτινς), Ανδρούτσος (60' Γιαννιώτας), Μάριν (60' Βέργος), Σεμπά (76' Μανθάτης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα