Προφυλάσσεται ακόμα ο Ρέτσος

Προφυλάσσεται ακόμα ο Ρέτσος

Δημήτρης Τομαράς
Προφυλάσσεται ακόμα ο Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος συνεχίζει να μην προπονείται κυρίως για λόγους πρόληψης. Εκτός και ο Μεγαρίτης και αποκατάσταση ο Σκαφίδας. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Ρέτσος χρειάζεται ξεκούραση στην παρούσα φάση κυρίως για προληπτικούς λόγους και δεν προπονείται ακόμα με την ομάδα. Θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις. Στην απογευματινή προπόνηση στο Ζέεφελντ ο Μεγαρίτης έμεινε ξενοδοχείο λόγω ενός σφιξίματος στον αριστερό προσαγωγό και ο Σκαφίδας έκανε αποκατάσταση. Ο Βιάνα από την άλλη έχει μπει σιγά σιγά ξανά με την ομάδα και ενώ το πρωί είχε κάνει χωριστά πρόγραμμα με τρέξιμο και λίγο μπάλα. Στο μεταξύ οι Μπεν, Ανσαριφάρντ και Ελιουνούσι επρόκειτο να αρχίσουν προπονήσεις στον Ρέντη την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα