«Σκάνε» μεταγραφές στον Πλατανιά

Gazzetta team
«Σκάνε» μεταγραφές στον Πλατανιά

bet365

Ο Πλατανιάς προχωράει την μεταγραφή του Γκρζέλτσακ και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και την υπόθεση «στόπερ».

Οτι... τρύπα υπάρχει στο ρόστερ του Πλατανιά προσπαθούν οι διοικούντες την ομάδα να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερο. Προτεραιότητα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου δείχνει να έχουν οι υποθέσεις του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού.

Για το θέμα του φορ όπως σας έχουμε γράψει η ομάδα των Χανίων είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Πιότρ Γκρζέλτσακ ο οποίος εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής θ' ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα (ίσως και αύριο).

Αμεσα ο Πλατανιάς θα προχωρήσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και σε αυτήν την υπόθεση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα