Εξετάζει Τραούστασον ο Ατρόμητος

Εξετάζει Τραούστασον ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Εξετάζει Τραούστασον ο Ατρόμητος

bet365

Έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει ο Νταμίρ Κάναντι από την Ραπίντ Βιένης, φαίνεται να εξετάζει για την μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα του Περιστερίου.

Η έλευση του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, ήταν λογικό πως θα φέρει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Αυστριακό κατά το παρελθόν. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ και ήδη έχει προταθεί ένας ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην ομάδα του νέου τεχνικού του Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα, ο Άρνορ Τραούστασον είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί και εξετάζεται από την ομάδα του Περιστερίου. Πρόκειται για 24χρονο αριστερό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιένης (πρώην ομάδα του Κάναντι) έχοντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πρέπει όμως να σημειώσουμε, πως η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη. Αυτό γιατί, πρόκειται εκτός των άλλων για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι πήγε εξαιρετικά στο Euro με την Εθνική Ισλανδίας, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2020. Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, πως για να υπάρξει η όποια θετική εξέλιξη στην περίπτωση αυτή, ο Ατρόμητος θα πρέπει να θέλει πραγματικά πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα