Πρόβα Europa με Άλκμααρ

Πρόβα Europa με Άλκμααρ

Νίκος Αθανασίου
Πρόβα Europa με Άλκμααρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός στις 20 Ιουλίου θα δώσει πρόβα τζενεράλε ενόψει Europa League στην Λεωφόρο και σύμφωνα με τους Ολλανδούς, αντίπαλος θα είναι η Άλκμααρ.

Εκτός από τα τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμη ένα στην Λεωφόρο στις 20 Ιουλίου, σε ένα crash test πριν το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση αντιπάλου και σύμφωνα με τους Ολλανδούς η Άλκμααρ θα είναι η φιλοξενούμενη ομάδα του «τριφυλλιού» για αυτό το παιχνίδι. Ένας δυνατός αντίπαλος που θα δείξει στον Μαρίνο Ουζουνίδη το επίπεδο ετοιμότητας του συνόλου ενόψει των πιο κρίσιμων ματς του καλοκαιριού.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα