Έριξε το μπαλάκι στη Μπαρτσελόνα ο Βεράτι

Κώστας Ζάλιαρης
Έριξε το μπαλάκι στη Μπαρτσελόνα ο Βεράτι

bet365

Εκείνος διέψευσε το δημοσίευμα που τον ήθελε να σκέφτεται ξανά το σενάριο παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον, ο Μάρκο Βεράτι θέλει να δει από τη Μπαρτσελόνα να επιμένει για εκείνον, όσο το κάνει κι αυτός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ιταλός χαφ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο «Παρκ ντε Πρενς» και χρειάστηκε να τοποθετηθεί και να διαψεύσει δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το Σάββατο και τον ήθελε ν' αναθεωρεί αν έβλεπε σημαντικές κινήσεις από την Παρί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Α’ Βραζιλίας, Γκρέμιο – Κορίνθιανς, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Παραμένοντας, λοιπόν, πιστός στη Μπαρτσελόνα και πιέζοντας από την πλευρά του για τη μεταγραφή, η «Parisien» τονίζει ότι ο παίκτης έχει ρίξει πλέον το μπαλάκι στους «μπλαουγκράνα» και τους έχει ενημερώσει πως θέλει πριν από τις 14 Ιουλίου, όταν και αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας του Έμερι, να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του μέλλοντός του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα