Στην... pole position ο Λιβάγια!

Στην... pole position ο Λιβάγια!

Γιώργος Τσακίρης
Στην... pole position ο Λιβάγια!

bet365

Μπορεί να είναι ανοιχτό του Αραούχο στην ΑΕΚ, ωστόσο ο έτερος φορ της Λας Πάλμας φαίνεται πως... προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Στις αρχές της εβδομάδας που ολοκληρώνεται στην Ισπανία η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ της χώρας ανέφερε πως, τόσο ο Σέρχιο Αραούχο, όσο και ο Μάρκο Λιβάγια, θα συνυπάρξουν αλλά όχι στην επίθεση της Λας Πάλμας, σε αυτή της ΑΕΚ!

Μπορεί για τον Αργεντινό άσο που όλοι στην Ένωση ελπίζουν να υπάρξει λύση και να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα να είναι όλα ανοιχτά ακόμη, φαίνεται όμως πως είναι διαφορετικά τα δεδομένα και να δικαιώνονται οι Ισπανοί για τον Κροάτη φορ. Κι αυτό διότι πλέον ο Λιβάγια είναι στην... pole position για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και να αποτελέσει τον έναν από τους δύο επιθετικούς που θα αποκτήσουν στην Ένωση.

Ο 23χρονος Κροάτης φορ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την ΑΕΚ. Μάλιστα αισιόδοξα σενάρια τον θέλουν να προλαβαίνει να ταξιδέψει ακόμη και αυτή τη βδομάδα που έρχεται (είτε με την ίδια την αποστολή της ΑΕΚ είτε μόνος) στην Πολωνία, αν και αυτό μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί... Πρόκειται για ένα φορ περιοχής όπως κατ' επανάληψη έχουμε γράψει εδώ και μέρες που προέκυψε η περίπτωσή του από το ρεπορτάζ των Ισπανών ο οποίος έπαιξε πέρυσι σε 25 ματς και σημείωσε 5 τέρματα.

Η πληροφόρηση των Ισπανών σχετικά με το θέμα κάνει λόγο για deal της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Λιβάγια με οψιόν αγοράς που κυμαίνεται από το 1.5 εκατ ευρώ έως τα δυο τη στιγμή που ο Κροάτης άσος κερδίζει κοντά στις 700.000 ευρώ ετησίως από την ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα