Ο βελτιωμένος Μανθάτης και ο σκόρερ Μεγαρίτης

Ο βελτιωμένος Μανθάτης και ο σκόρερ Μεγαρίτης

Δημήτρης Τομαράς
Ο βελτιωμένος Μανθάτης και ο σκόρερ Μεγαρίτης

bet365

Ο Μανθάτης δείχνει έως τώρα στην προετοιμασία ότι δούλεψε αισθητά στο κορμί του και τις κινήσεις του πριν την προετοιμασία ενώ ο πιτσιρικάς Μεγαρίτης έχει εκτελεστική δεινότητα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το αισθητά μειωμένο ρόστερ που θέλει να δουλέψει ο Χάσι και που όπως έχουμε γράψει ξανά δεν θα ξεπερνάει τα 27 με 28 άτομα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αρκετές περιπτώσεις παικτών.

Με τουλάχιστον 10 κομμένους που θα προκύψουν τα πράγματα δεν είναι εύκολα για πολλούς. Σε αυτήν την φάση όμως αρκετοί μικροί εξακολουθούν να παρουσιάζουν καλά στοιχεία. Ο Μανθάτης φαίνεται πιο σοβαρός και ώριμος και ενώ έχει δουλέψει και σωματοδομικά και με τις κινήσεις του. Στο φιλικό με Βάτενς συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Βέργο. Ο μικρός Μεγαρίτης εκτός από το τέρμα του στο πρώτο φετινό φιλικό σκοράρει αρκετά συχνά και στις προπονήσεις δείχνοντας μία ικανότητα στα τελειώματα. Άλλωστε πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα