Στην transfer list ο Εμενίκε, πιέζει ο Ολυμπιακός...

Στην transfer list ο Εμενίκε, πιέζει ο Ολυμπιακός...

Δημήτρης Τομαράς
Στην transfer list ο Εμενίκε, πιέζει ο Ολυμπιακός...

bet365

Η Φενέρ έχει βγάλει στο... σφυρί τον Εμενίκε και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επωφεληθεί της κατάστασης για να τον κλείσει άμεσα. Ξανά οι Ισπανοί για Σάντος.

Ο Εμενίκε - όπως και άλλοι παίκτες της Φενέρ σαν τον Φερναντάο - έχουν μπει σε διαδικασία αποχώρησης από τον σύλλογο.

Η Φενέρ θέλει να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του προσπαθώντας να κλείσει καλές περιπτώσεις παικτών σαν του Μίτροβιτς. Στα 30 του ο Νιγηριανός φορ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την ομάδα της γειτονικής χώρας. Ο Ολυμπιακός από την άλλη επιδιώκει να αξιοποιήσει το γεγονός πως ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι στην transfer list για να κάνει δικό του τον παίκτη και πιέζει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σε άλλα... μέτωπα ο Βέλλιος συνιστά μία περίπτωση που είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αλλά προς το παρόν οδεύει προς προετοιμασία στην Φόρεστ. Τα δεδομένα σε μία μεταγραφική περίοδο μπορεί να αλλάξουν βέβαια από την μία στιγμή στην άλλη. Για τον δε Αντερλάν Σάντος και το Σάββατο οι Ισπανοί επέμεναν πως είναι κάτοικος Πειραιά για φέτος με δανεισμό που θα έχει πιθανώς και οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα