Μπάρμπεκιου, selfies και πολλά χαμόγελα (pics)

Μπάρμπεκιου, selfies και πολλά χαμόγελα (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Μπάρμπεκιου, selfies και πολλά χαμόγελα (pics)

bet365

Ελεύθερο πρόγραμμα από το μεσημέρι και μετά για την ομάδα του Ολυμπιακού με νέα σύσφιξη σχέσεων με μπάρμπεκιου σε ένα πανέμορφο σημείο με λίμνη έξω από το Ζέεφελντ. Τα χαμόγελα και οι ευχές στον Ρέτσο. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Οι μεταγραφές πάνε και έρχονται, οι εκτιμήσεις για τους κομμένους ή τους υπό παραχώρηση το ίδιο, ωστόσο το πρόσωπο της ημέρας στον Ολυμπιακό είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Η υγεία είναι πάντοτε πάνω και πέρα απ' όλα. Ο νεαρός σέντερ μπακ ήταν παρών στο γεύμα του Ολυμπιακού και έδειχνε να είναι πολύ καλά και με το χαμόγελο στα χείλη. Ήταν πάλι δίπλα σε αγαπημένους του συμπαίκτες και φίλους.
Στο μεσημεριανό μπάρμπεκιου της ομάδα κάθισε δίπλα με τους καλούς του φίλους και συμπαίκτες Ανδρούτσο, Μανθάτη και Νικολάου με όλη την ομάδα να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ που όλα πήγαν καλά. Οι ευχές για την ανάρρωσή του έδιναν και έπαιρναν ενώ το μόνο που του είχε μείνει ήταν ένα μικρό τραύμα στο χείλος.

Μετά το τέλος του γεύματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα οι παίκτες πήγαν στην λίμνη για ομαδική φωτογραφία όπου λίγο πριν φώναξαν με δύναμη 'Ολυμπιακός' και μετά για περίπατο. Το γεύμα των Πειραιωτών έγινε σε ένα πανέμορφο σημείο όπου έφτανε κανείς με τα πόδια μέσα από δάσος και μονοπάτια. Στην λίμνη μάλιστα αρκετός κόσμος έκανε μπάνιο και σπορ ή έτρωγε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα