Δάρας: «Καλύτεροι και από πέρσι»

Gazzetta team
Δάρας: «Καλύτεροι και από πέρσι»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο
Αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν, έδειξε ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δάρας μέσω των όσων είπε στο «panionianea radio».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις εμπειρίες από την κλήρωση του Europa League στην Ελβετία:
«Οι εμπειρίες ήταν περισσότερο της προετοιμασίας να πάμε σε μία τέτοια κλήρωση και όχι το τυπικό κομμάτι της κλήρωσης. Το τυπικό κομμάτι ήταν μία κλήρωση όπως σε όλα τα πρωταθλήματα. Το σημαντικό θέμα είναι ότι πήγαμε σε μία κλήρωση που μετά από τόσα χρόνια ο Πανιώνιος έγινε ξανά ευρωπαίος. Αυτό ήταν που μας ενθουσίασε και μας έδωσε ικανοποίηση για τους κόπους τριών χρόνων».
Για το τι τον έκανε να μπει μπροστά τα τελευταία τρία χρόνια σε μία δύσκολη περίοδο για τον Πανιώνιο:
«Είμαι αρκετά χρόνια στον Πανιώνιο, πρώτα ήμουν σαν γιατρός. Καλώς ή κακώς η τότε διοίκηση εγκατέλειψε την ομάδα και έπρεπε να βρεθεί κάποιος να την σώσει γιατί πήγαινε κατευθείαν στη Β’ Εθνική και ουσιαστικά στην Γ’ Εθνική όπως και άλλες ομάδες. Εκείνη την ύστατη στιγμή βρέθηκε και ο κ. Ζαμάνης και μου λέει πάμε να σώσουμε την ομάδα; Έτσι και έγινε. Πήραμε στις πλάτες μας την ομάδα από εκείνη τη στιγμή εγώ με τον Νίκο και με άλλους 2-3 ανθρώπους, όπως ο κ. Παρασκευόπουλος και ο κ. Σκούρας, οι οποίοι βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Ρισκάραμε αν θέλετε, αλλά τελικά πετύχαμε τον σκοπό μας».
Για το τι κρατάει περισσότερο από αυτά τα χρόνια που είναι στη διοίκηση:
«Κρατάω ότι σε κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πραγματικά μία οικογένεια. Είτε πρόεδρος λέγεται ο Δάρας, είτε ο Ζαμάνης. Κρατάω ότι είμαστε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς σαν διασκέδαση. Επίσης πιστεύω ότι η προσπάθεια μας απέφερε καρπούς».
Για το αν η φετινή αδειοδότηση και στην Ευρώπη ήταν μία δικαίωση για τις προσπάθειες της διοίκησης:
«Και πέρυσι πήραμε αδειοδότηση και πέρυσι η προσπάθεια απέφερε καρπούς και πέρυσι βγήκαμε στην Ευρώπη, ασχέτως που επειδή δεν είχε γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σε μένα και στον κ. Ζαμάνη και ήταν ακόμα στον Ερασιτέχνη είχε ως αποτέλεσμα για την ΟΥΕΦΑ να μην παίξουμε στην Ευρώπη. Εμείς συνεχίσαμε την προσπάθεια μας και φέτος και φέραμε τα ίδια αποτελέσματα και μπορώ να πω και καλύτερα».
Σε τι στάδιο βρίσκεται η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ:
«Πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όπως ξέρετε, για να πάρουμε αδειοδότηση πάει να πει ότι είμαστε σε μία κατάσταση που μπορούμε να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία. Αν δεν ήταν καλά τα πράγματα δεν θα παίρναμε την άδεια όπως έγινε με άλλες ομάδες. Βάλαμε τα κεφάλια κάτω και προσπαθήσαμε εκτός από την αγωνιστική επιτυχία να έχουμε και μία οικονομική επιτυχία όσον αφορά την εξυγίανση αυτής της ιστορικής ομάδας που λέγεται Πανιώνιος, που είναι και το πιο σημαντικό».
Για τους δύο αντιπάλους που έβγαλε η ευρωπαϊκή κλήρωση:
«Και μόνο που ήμασταν στην κλήρωση για εμάς ήταν επιτυχία. Όπως είπα και μετά την κλήρωση, είναι μία βατή κλήρωση για μένα, δεν είναι ούτε η καλύτερη ούτε η χειρότερη. Με δύο ομάδες με αγνώστου ευρωπαϊκού παρελθόντος. Όποια ομάδα αι να προκριθεί για εμάς είναι το ίδιο. Από θέμα βέβαια μετακίνησης σίγουρα είναι πιο εύκολο το ταξίδι στην Σλοβενία, παρά στην Αρμενία».
Για τα έργα που γίνονται στο γήπεδο:
«Και αυτά τα έργα είναι μέσα στο πρόγραμμα, στην εξυγίανση που γίνεται από την διοίκηση μας. Αρχικά έγινε η αγωνιστική εξυγίανση της ομάδας, μετά η οικονομική και πλέον τα έργα. Δεν είναι μόνο τα έργα στο γήπεδο, αλλά μην ξεχνάτε ότι έγιναν και έργα στην ΠΑΕ. Απέκτησε δικά της γραφεία η ΠΑΕ, έφυγε από το γήπεδο και στα καινούργια γραφεία μπορεί να έρχεται ο καθένας να τα επισκέπτεται και να κάθετε. Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο, θα γίνουν και άλλα. Ευελπιστούμε ότι έπρεπε να γίνουν αυτά τα έργα, γιατί θα περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Είμαστε υποχρεωμένοι για τον επόμενο γύρο να κάνουμε κάποια έργα στο γήπεδο μας».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει βάσει προγράμματος και χρόνου:
«Βάσει προγράμματος νομίζω ότι έχει γίνει μέχρι τώρα είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει. Από εκεί και πέρα έχουμε στα πλάνα μας είναι και ορισμένες ακόμα μεταγραφές, οι οποίες θα γίνουν και θα καταστήσουν τον Πανιώνιο μία ομάδα καλύτερη και από πέρυσι».
Για τον Χατζισαφί και αν έχει κλείσει η μεταγραφή:
«Ακούστε να δείτε. Είναι της αρχής μου από την στιγμή που δεν έχω υπογράψει σαν πρόεδρος μία μεταγραφή να μην κάνω κάποια δήλωση. Να είστε σίγουροι όμως ότι και τα τρία ονόματα που ακούγονται είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο»
Για τον Μασούντ:
«Μέσα σε αυτά τα ονόματα είναι και ο Μασούντ. Αλλά σας λέω ότι είμαστε σε πάρα πού καλό δρόμο στο μεταγραφικό κομμάτι, όμως για να ανακοινώνουμε μία μεταγραφή θα πρέπει να πέφτει πρώτα η υπογραφή μου και μετά να το ανακοινώνουμε».
-Για το αν θα έχει ολοκληρωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς:
«Κατά ένα μεγάλο βαθμό θα έχει ολοκληρωθεί, για να μην πω θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως».
Για το αν ανησυχεί για τους βασικούς παίκτες που αποχώρησαν και αν γεμίζει με περισσότερο άγχος λόγω της φετινής απαιτητικής χρονιάς που έρχεται:
«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι αυτοί οι τέσσερις παίκτες θα έφευγαν και ήμασταν έτοιμοι για να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να φέρουμε αποτελέσματα σαν τα περσινά. Τώρα αν πράξαμε σωστά ή όχι θα φανεί εκ του αποτελέσματος. Η θέση η δική μας είναι ότι κάναμε και θα κάνουμε μεταγραφές ισάξιες και καλύτερες από ότι είχαμε».
Για το αν θα προχωρήσει η κατασκευή προπονητικού κέντρου:
«Είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας. Νομίζω ότι μέσα στην επόμενη χρονιά και αυτό το έργο, το οποίο είναι ένα όνειρο μας και μία προτεραιότητα, θα προχωρήσει. Αν μία ομάδα θέλει να καταξιωθεί στην πρώτη 5αδα, όπως αυτό θέλουμε εμείς στον Πανιώνιο, δεν μπορεί να γίνει αυτό αν δεν έχει ένα δικό της σύγχρονο προπονητικό κέντρο».
Για τον φετινό στόχο της ομάδας:
«Όταν αναλάβαμε αν θυμάστε καλά σώσαμε την ομάδα στο 110’. Μετά ήρθαν καλά τα πράγματα και όταν γλυκαθείς σε κάτι θες να φέρνεις αποτελέσματα σαν το περσινό κλπ. Από εκεί και πέρα, το να θέλουμε μέχρι το τι θα γίνει είναι κάτι διαφορετικό. Όμως το θέμα είναι το τι θέλουμε και το τι προσπαθούμε να κάνουμε».
Για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν:
«Το μήνυμα που δίνουμε, είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε και φέτος αυτή την ιστορική ομάδα να την κάνουμε δυνατή και ο κόσμος της να είναι υπερήφανος όπως και την σεζόν που πέρασε. Θέλουμε οι φίλαθλοι να ευχαριστιούνται που είναι Πανιώνιοι. Κλείνοντας σας εύχομαι και σε εσάς καλή αρχή και καλή τύχη στην καινούργια προσπάθεια που κάνετε με το ράδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα