Πρώτα οι αποδεσμεύσεις, μετά οι μεταγραφές

Πρώτα οι αποδεσμεύσεις, μετά οι μεταγραφές

Πρώτα οι αποδεσμεύσεις, μετά οι μεταγραφές

bet365

Η τελική επιλογή προπονητή και η ενεργοποίηση των συμφωνιών με πέντε ποδοσφαιριστές προφανώς και βρίσκονται στις προτεραιότητες του Παύλου Μυροφορίδη. Υπάρχει όμως και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων και των τελικών αποφάσεων σχετικά με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια και για την επόμενη χρονιά.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Άρης είχε τη λογική της δέσμευσης με τους ποδοσφαιριστές για συνεργασία μεγαλύτερου του ενός έτους. Αυτή η απόφαση πήγαζε από την αισιοδοξία για την άνοδο της ομάδας στη Σούπερλιγκα, πλέον όμως πρόκειται για ένα από τα ζητήματα που έχει να διαχειριστεί ενόψει της επόμενης χρονιάς. Αυτός ο φάκελος θα ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα με την άφιξη του Παύλου Μυροφορίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ευρωμπάσκετ Γυναικών, Ελλάδα - Γαλλία, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν, κυριαρχούν όμως αυτά έξι ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Σωκράτη Διούδη, Ανδρέα Τάτο, Πίτου Γκαρσία, Ράφικ Τζιμπούρ, Μπράνα Ιλιτς, Λούκα Μιλούνοβιτς. Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, μερικοί εξ’ αυτών όμως δεν εντάσσονται στα πλάνα. Αυτό ισχύει σίγουρα για τον Ράφικ Τζιμπούρ με τον οποίο γίνονται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα