Τα είπαν Αλαφούζος και Ουζουνίδης

Τα είπαν Αλαφούζος και Ουζουνίδης

Νίκος Αθανασίου
Τα είπαν Αλαφούζος και Ουζουνίδης

bet365

Πρόεδρος και προπονητής του Παναθηναϊκού τα είπαν το Σάββατο, μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο σύλλογο.

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, παραμονές της επίσημης πρώτης της νέας σεζόν, μόνο ως δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί παρελθόν, ενώ όλα τα περιουσιακά στοιχεία των «πράσινων» είναι προς πώληση.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χετάφε – Τενερίφη αν ο Νταβίντ Φουστέρ σκοράρει (21+).

Λογικό ήταν λοιπόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, βλέποντας το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει, να... ψάξει για συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με το ραντεβού να γίνεται τελικά το Σάββατο το πρωί.

Εκεί οι δύο άνδρες συζήτησαν τόσο για την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και το ποιος ενδεχομένως να τον αντικαταστήσει, όσο και για τον προγραμματισμό της ομάδας, στον οποίο περιλαμβάνονται τα θέματα Μπεργκ, Μολέντο, αλλά και των παικτών που χρειάζεται το τριφύλλι στο πλαίσιο της ενίσχυσής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα