Εντονη φημολογία για Κλωναρίδη

Γιώργος Τσακίρης
Εντονη φημολογία για Κλωναρίδη

bet365

«Καμία επαφή και ως εκ τούτου καμία συμφωνία», ξεκαθαρίζει επισήμως η ΑΕΚ, την στιγμή που φουντώνουν οι φήμες για deal μεταξύ των δύο πλευρών. «Πότε να προλάβω;», λέει ο μάνατζέρ του στο gazzetta.gr.

Με αφορμή και τα όσα είπε στο gazzetta.gr ο μάνατζερ Αλεξ Μπονό για την αποχώρηση του Βίκτορα Κλωναρίδη από τον Παναθηναϊκό, ξέσπασε έντονη φημολογία σήμερα ότι αυτές τις ώρες υπήρξε επαφή. Η φημολογία, μάλιστα, κάνει λόγο ακόμη και για deal αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΑΕΚ, η οποία ξεκαθαρίζει επισήμως ότι «δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Κλωναρίδη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει και καμία συμφωνία».

Ο Άλεξ Μπονό, σε νεότερη επικοινωνία του με το gazzetta.gr το πρωί του Σαββάτου είπε: «Σας είπα το βράδυ ότι δεν υπάρχει ακόμα επαφή και τώρα είναι πρωί. Πότε να προλάβουμε να συμφωνήσουμε; Μακάρι να ήταν τόσο εύκολη η δουλειά μας! Όχι, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα όσα σας δήλωσα το βράδυ της Παρασκευής, δεν υπάρχει καμία συμφωνία, τίποτα νεότερο».

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Εχουμε ξαναπεί, πάντως, ότι η περίπτωση του δεν αποκλείεται να απασχολήσει αφού έχει πολλούς υποστηρικτές στην ΑΕΚ ενώ πολλοί λένε ότι είναι... φαν του ακόμη και ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Αυτό ίσως δείχνει κάποια διάθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ήδη deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα