«Είναι ελεύθερος ο Ντίντακ»

«Είναι ελεύθερος ο Ντίντακ»

Gazzetta team
«Είναι ελεύθερος ο Ντίντακ»

bet365

Οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Ντίντακ Βίλα θα πάει ως ελεύθερος στην Εσπανιόλ, αφού πιστεύουν ότι δεν δεσμεύεται με την ΑΕΚ.

Το θέμα του Ισπανού αριστερού μπακ παραμένει ανοιχτό, με την Ενωση να έχει κάνει σαφές ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Κάτι που αμφισβητούν συνεχώς οι συμπατριώτες του, προφανώς επειδή έτσι θα πιστεύει ο ίδιος. Η καταλανική εφημερίδα Sport, άλλωστε, ασχολήθηκε με το θέμα και υποστήριξε ότι οι εκπρόσωποι του Ντίντακ κατέθεσαν ό,τι έγγραφο χρειαζόταν στην Εσπανιόλ για να αποδείξουν ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος.

«Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για πιθανό πρόβλημα με την ΑΕΚ, η οποία υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Όμως οι εκπρόσωποι του αμυντικού παρέδωσαν στην Εσπανιόλ όλα τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν πως είναι ελεύθερος και πως δεν υπάρχει κάποια σύμβαση με την ελληνική πλευρά», αναφέρει σχετικά η Sport.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα