Στα «άκρα» με NOVA η Σούπερ Λιγκ

Φώτης Καρακούσης
Στα «άκρα» με NOVA η Σούπερ Λιγκ

bet365

Το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε μείωση 10% των τηλεοπτικών χρημάτων, αντί για 20% που αρχικά ήθελε, όμως η Σούπερ Λιγκ ήταν ξανά αρνητική, δίνοντας αναβολή στην τελική απόφαση.
Για το μέλλον μετατέθηκε στη Σούπερ Λιγκ η συζήτηση για τα τηλεοπτικά. Η NOVA πρότεινε μείωση του επιπέδου 10% αντί για 20% που αρχικά ήθελε, όμως η πλευρά της Σούπερ Λιγκ δείχνει ανένδοτη και δέχεται ούτε αυτό. Ετσι το ζήτημα πήρα αναβολή και θα θα ξεκαθαρίσει σε κάποια επόμενη συζήτηση. Η διοργανώτρια αρχή, πάντως, δείχνει αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.
Οσο για την κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στα γραφεία της Λίγκας, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να δαπανηθούν χρήματα για «εκδηλώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα