«Πληρώνει 651.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός στον Εσιέν»

«Πληρώνει 651.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός στον Εσιέν»

Gazzetta team
«Πληρώνει 651.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός στον Εσιέν»

bet365

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γκάνα ο Μίκαελ Εσιέν δικαιώθηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και θα πρέπει να καταβάλει 651.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ghanasoccernet, ο Γκανέζος μέσος δικαιώθηκε όσον αφορά την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του Παναθηναϊκού με το δημοσίευμα να τονίζει πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν στον Εσιέν 651.000 ευρώ!

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Εσιέν ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τις δικηγόρους Λίνα και Άσπα Σουλουκου, ζήτησε την καταβολή ολόκληρων των χρημάτων από την εναπομένουσα σύμβαση ενός έτους του πελάτη τους με τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό γιατί το μηνιάτικο του Εσιέν ύψους 91.250 ευρώ ήταν απλήρωτο στον Γκανέζο για έξι μήνες με αποτέλεσμα να αποφασίσει να προβεί σε αυτή την κίνηση.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Η τελική απόφαση πάντως θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα