Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!

Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!

Τα είπε με Χάσι και θέλει Ολυμπιακό ο Πάζνταν!

bet365

Ο Μίκαελ Πάζνταν μίλησε με τον Χάσι και επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος στόπερ παραχωρείται από τη Λέγκια.
Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει πρώτοι για το όνομα του Πάζνταν και το γεγονός πως έπεσε ξανά στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Η επιβεβαίωση έρχεται από την Πολωνία για τα περί επαφών που σας είχαμε μεταφέρει προκειμένου να προχωρήσει για να κλείσει αυτή η περίπτωση. Ο Μίκαελ Πάζνταν είναι στα 29 του χρόνια με γεμάτη σεζόν στην Λέγκια. Μέσα από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση ξεκαθαρίστηκε πως το καλύτερο δυνατό θα ήταν να φύγει με μεταγραφή φέτος και θα παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα του είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει άμεσα. Όσο για τον Χάσι; Ο ίδιος ο διεθνής Πολωνός στόπερ λέει τα καλύτερα για τον νυν τεχνικό των Πειραιωτών και την προοπτική εκ νέου συνεργασίας του μαζί του.
Μάλιστα οι πληροφορίες έκαναν λόγο και για κουβέντες του Χάσι με τον Πάζνταν την προηγούμενη εβδομάδα για την προσπάθεια να πιάσει Λιμάνι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης στο Gazzetta.gr. «Είναι γεγονός πως έχω μιλήσει με τον κόουτς Χάσι. Ξέρω για τον Ολυμπιακό και περιμένω. Δεν έχω κάτι οριστικό. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ελλάδα και σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν νεότερα για μένα και το μέλλον μου», αρκέστηκε να πει ο διεθνής και έμπειρος σέντερ μπακ. Η εκτίμηση του Χάσι για τον Πάζνταν είναι μεγάλη, όπως και του πεπειραμένου άσου για τον Κοσοβάρο τεχνικό του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί εν τέλει η χρυσή τομή με την Λέγκια με τον συνδεκτικό κρίκο για τον Ολυμπιακό να είναι ο Ζεβλάκοβ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα