Στον Πανιώνιο ο Μπανανά

Θοδωρής Βασίλης
Στον Πανιώνιο ο Μπανανά

bet365

Ο Καμερουνέζος στόπερ θα είναι την επόμενη σεζόν κάτοικος πλατείας – «Τελειώνει» και του Χατζισαφί
Μπορεί να χαρακτηριστεί ο Γιάγια Μπανανά παίκτης του Πανιωνίου; Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ναι. Οι προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών μετατράπηκαν σε οριστικό deal και πλέον ο Καμερουνέζος στόπερ λογίζεται ως κάτοικος Νέας Σμύρνης. Ετσι ο 26χρονος θα παίξει στην Σούπερ Λιγκ με δεύτερη ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί η τριετία που πέρασε στα Χανιά και τον Πλατανιά.
Την ίδια στιγμή οι «κυανέρυθροι» είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν και την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί. Οι Ιρανοί χαρακτηρίζουν από μέρες τον συμπατριώτη τους παίκτη του Πανιωνίου, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ο 27χρονος διεθνής μπακ-χαφ ενδέχεται άμεσα να έρθει στην χώρα μας ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Ετσι μετά το πέρασμά του από την Φρανκφούρτη πριν από δύο χρόνια, οι «κυανέρυθροι» θα γίνουν ο δεύτερος ευρωπαϊκός σταθμός της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα