ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παλιά και νέα πρόσωπα

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παλιά και νέα πρόσωπα

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παλιά και νέα πρόσωπα

bet365

Έπειτα από 22 μέρες διακοπών οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόφθεγμα της Πέμπτης (22/6) στη δουλειά. Για τους ασπρόμαυρους η νέα σεζόν άρχισε νωρίς και με νέο προπονητή…

Ας δούμε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρώτο δελτίο Τύπου της σεζόν 2016-2017, για όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

«Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια και… συστήθηκαν στο γήπεδο. Στον πραγματικό χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με χρήση μπάλας και ήταν χαμηλής έντασης. Μια εισαγωγή για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Οι ασκήσεις αφορούσαν την τεχνική και την αερόβια φυσική κατάσταση».

Περιμένοντας Βαρέλα και Κάμπος

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κατά τα άλλα, «ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Τζάλμα Κάμπος που έκλεισαν την περασμένη σεζόν τραυματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τον έλεγχο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες εξετάστηκαν από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Μανώλη Παπακώστα, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και μετά από τριήμερη προσαρμογή θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τα νέα πρόσωπα κι ο Αντόνις

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί Πατράλης, Χατζηδίμπας, Δημητρίου, Σταθόπουλος και οι Κωνσταντινίδης, Δημητρίαδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Κάκκο, Μελίσσας και Αντόνις που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Για τον Αντόνις δεν έχει παρθεί απόφαση για την παραμονή του ή όχι στο ρόστερ της ομάδας. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον Στανόγεβιτς να αποφασίσει μετά το τέλος του πρώτου κομματιού της προετοιμασίας για το μέλλον τους.

Την Παρασκευή (23.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα