Το story Απόλλωνα - Τσόρι

Γιώργος Ντυμένος
Το story Απόλλωνα - Τσόρι

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» «θέλει», ο Αργεντινός «ψήνεται» και ας δούμε τα δεδομένα γύρω από ένα ενδεχόμενο deal που αν τελικά γίνει, θα είναι από τα πιο «καυτά» του καλοκαιριού
Αν πριν από όχι μεγάλο χρονικό διάστημα, π.χ. λίγων μηνών, έγραφε κάποιος πως ο «Απόλλων Σμύρνης έχει βάσιμες ελπίδες για την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνκες», ίσως και να τον έλεγαν τρελό. Βασικά σε μεγάλο βαθμό θα είχαν δίκιο. Ομως η παραπάνω ατάκα μπορεί να διατυπωθεί. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει, ο Αργεντινός «ψήνεται» και το φλερτ ενδέχεται να καταλήξει σε γάμο. Ας δούμε τα δεδομένα που φαίνεται να υπάρχουν, σε μία υπόθεση για την οποία απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και πριν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένη».
*Καταρχήν ο Ντομίνγκες δεν έχει πρόθεση να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Δηλαδή δεν επιθυμεί να παίξει την επόμενη σεζόν απλά για να λέει πως ήταν σε μία ομάδα, αλλά επειδή πιστεύει και τηρουμένων των αναλογιών της Σούπερ Λιγκ έχει απόλυτο δίκιο, πώς είναι σε θέση να προσφέρει πάρα πολλά ακόμη και στα 36 του χρόνια plus (είχε γενέθλια στις 10 Ιουνίου). Αρα δεν θέλει να πάει κάπου, μόνο για να... πάει. Αυτό «επιβεβαιώνεται» και από το ότι ξεκίνησε προπονήσεις μόνος του. Για να μην παρεξηγηθούμε. Πρόκειται για ΠΑΙΧΤΑΡΑ, αλλά πλέον υπάρχει και ο παράγοντας χρόνος.
*Επειδή έχουν «ακουστεί» πολλά κατά καιρούς για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ουσιαστική κίνηση για τον παίκτη από την χώρα μας έχει κάνει μόνο ο Απόλλωνας. Αρα εντός των συνόρων «παίζει» χωρίς ανταγωνισμό.
*Αλλωστε επιθυμία και του ίδιου του Ντομίνγκες είναι πως αν τελικά παραμείνει «κάτοικος Ελλάδας», να βρίσκεται στην Αθήνα.
*Ο Αργεντινός φαίνεται πως είναι μεγάλη «καψούρα» του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τα εξής δύο πράγματα. 1) Πώς η απόκτησή του θα αφορά μόνο το «εφέ» και 2) ότι θα «τιναχθούν» τα οικονομικά στον αέρα. Δηλαδή: Μία ενδεχόμενη προσθήκη του Τσόρι θα του δώσει ενεργό-σημαίνοντα ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και παράλληλα, επειδή «ακούγονται» νούμερα πρότασης που έχουν το «3» μπροστά, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η πρόταση που του έχει κατατεθεί είναι μία άκρως ικανοποιητική για τα δεδομένα του «μνημονιακού» ποδοσφαίρου της Ελλάδας, χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται «εξωπραγματική».
*Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καθίσει ήδη δύο με τρεις φορές στο ίδιο τραπέζι, δείγμα ότι πρωταρχικό τους μέλημα είναι να δείξει η μία στην άλλη πως ξέχωρα από το αγωνιστικό σκέλος, υπάρχει και αλληλοσεβασμός.
*Ο Τσόρι για την Ρίβερ είναι κάτι σαν... λαϊκός ήρωας και του έχει μεταφερθεί πως όποτε θέλει μπορεί να πάει και να κλείσει την καριέρα του εκεί. Ομως εκείνος δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστός» ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.
*Το «στόρι» κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκαθαρίσει στα μέσα του Ιουλίου. Ετσι φαίνεται.
Το συμπέρασμα: Οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει, αλλά ο «Απόλλων Σμύρνης έχει βάσιμες ελπίδες για την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνκες». Μπορεί να λεχθεί πως είναι το φαβορί; Με κάθε επιφύλαξη, ναι. Αλλά αυτό μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις κυρίως όταν αναφερόμαστε σε deal τέτοιου επιπέδου, έχει πολύ... δρόμο για να γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα