ΠΑΟΚ: Οι πρώτες εικόνες της νέας χρονιάς (pic&vid)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες εικόνες της νέας χρονιάς (pic&vid)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες εικόνες της νέας χρονιάς (pic&vid)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» αμέσως μετά το τέλος της σημερινής παρουσίασης- συνέντευξης Τύπου κατευθύνθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, όπου στις 19:00 ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Από την «πρώτη» απουσιάζουν οι διεθνείς (Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κουλούρης Δεληγιαννίδης και Σιαμπάνης), αλλά και οι Μάτος, Ενρίκε και Μπίσεσβαρ που έχουν έξτρα άδεια.

Νέα πρόσωπα εκτός των Ντόριαν Λεβέκ και Δημήτρη Λημνιού οι Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Πατράλης και Δημητρίου που «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα και θα συμμετέχουν στις εντός συνόρων προπονήσεις και σίγουρα μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία.

Σ’ ότι αφορά τους συνεργάτες του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αυτοί θα είναι ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που παραμένει στο προπονητικό επιτελείο του Δικέφαλου, ο Μπάνε Μίκοβιτς θα είναι ο νέος γυμναστής των «ασπρόμαυρων», όπως και Βασίλης Κανάρας. Προπονητής τερματοφυλάκων, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κελπέκη, θα είναι στο ξεκίνημα ο Γιώργος Σκιαθίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα