Ράσινγκ καλεί Περέιρα

Ράσινγκ καλεί Περέιρα

Gazzetta team
Ράσινγκ καλεί Περέιρα

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα δύσκολα θα βρει θέση στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ράσινγκ Κλουμπ για την απόκτησή του.

Ο Λούμπος Μίχελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς τοποθετήθηκε για τον Περέιρα λέγοντας ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που συνεχίζει με τη μορφή δανεισμού στην Κολόν Σάντα Φε και η οποία μπορεί να τον αγοράσει καταβάλλοντας τη ρήτρα των 550.000 ευρώ, είναι στα πλάνα της Ράσινγκ Κλουμπ, όπως αναφέρεται σήμερα σε ΜΜΕ της Αργεντινής.

Η πρώην ομάδα του Περέιρα θα κινηθεί για την απόκτηση του Περέιρα σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος (έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι) από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα