Και Τζόρτζεβιτς και Καρσελά και Οφόε

Και Τζόρτζεβιτς και Καρσελά και Οφόε

Δημήτρης Τομαράς
Και Τζόρτζεβιτς και Καρσελά και Οφόε

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τις τρεις περιπτώσεις. Δεν προχωράνε αυτές τους Λαΐφη και του Ροντρίγκες... Σε συζητήσεις για τον Φελίπε Πάρντο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Εφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μποκανί. Ωστόσο τα ιατρικά του Κονγκολέζου επιθετικού ήταν τέτοια που η μεταγραφή έπρεπε να κοπεί. Ετσι ο Ολυμπιακός φορτσάρει για τις επόμενες κινήσεις του και για όλες τις θέσεις. Μάλιστα από τον Ολυμπιακό επιβεβαιωνόταν πως τόσο ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς όσο και οι Καρσελά, Οφόε είναι στην λίστα των «ερυθρολεύκων» και προσπαθούν να προχωρήσουν τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο Καρσελά δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γρανάδα και έχει προταθεί και εξετάζεται εδώ και μέρες από τον Ολυμπιακό ενώ η περίπτωση του Οφόε της Λέγκια έχει «σκάσει» από την στιγμή που ο Μπέσνικ Χάσι ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΛΑΪΦΗΣ

Όσον αφορά τις υποθέσεις των δύο στόπερ; Τόσο αυτή του Ροντρίγκες όσο κι αυτή του Λαΐφη όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσουν για τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

ΠΑΡΝΤΟ

Ταυτόχρονα υπάρχουν και οι... αποχωρήσεις. Ο Φελίπε Πάρντο δεν υπολογίζεται - όπως προκύπτει εδώ και καιρό - και έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα