Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Κώτσιος

Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Κώτσιος

Gazzetta team
Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Κώτσιος

bet365

Με στόχο να βοηθήσει τον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα, ο Ηλίας Κώτσιος παρέμεινε στους Κρητικούς, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία - Χιλή (21+).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των... ασπρόμαυρων έχει ως εξής: «Μετά από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Κώτσιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο.

Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ.

Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Ηλίας Κώτσιος, έπιασε ήδη δουλειά στον ΟΦΗ και συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και την διοίκηση της ΠΑΕ, προχωρούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα