Ανακοίνωσε Μαντίντα ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μαντίντα ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

bet365

Την απόκτηση του Λέβι Κλέμεντ Μαντίντα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λέβι Κλέμεντ Μαντίντα στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια. Από το μεσημέρι, είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr πως ο ποδοσφαιριστής της Θέλτα ήταν κοντά στους Αρκάδες και τελικά το βράδυ της Τετάρτης ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Levy Madinda (Λέβι Μαδίντα) με μεταγραφή από την ισπανική Θέλτα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα.

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010–2013 Celta B 55 (3)

2012–2017 Celta 29

2015-2017 → Gimnàstic (δανεικός) 41 (1)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

GABON 41 (5)»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα