Η αλήθεια για Ολυμπιακό και Κάμπελ

Η αλήθεια για Ολυμπιακό και Κάμπελ

bet365

Ο Κ.Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta τι πραγματικά ισχύει με την περίπτωση Κάμπελ στον Ολυμπιακό.

Επειδή πολλά ακούγονται και σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό και τον Κάμπελ, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να ξεκαθαρίσω κάτι.

Τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή, ένα πράγμα ισχύει: ο Κάμπελ από την ημέρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό, δηλαδή τον Μάη του 2014, ποτέ δεν εκδήλωσε την παραμικρή επιθυμία επιστροφής. Το αντίθετο, όσες φορές έγινε κάποια σχετική κρούση η, συζήτηση, ο Κοσταρικάνος διεθνής, ήταν απόλυτος-δεν ενδιαφέρονταν.

Είχε πει μία κουβέντα, μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 για το Κύπελλο, σε εκείνο το ματς, που είχε διαρκέσει περίπου…τρεις ώρες (με τα…ψάρια, το ξύλο στο τέλος κλπ, κλπ): «Εγώ φεύγω και δεν γυρίζω πίσω». Και το είπε και το έκανε.

Ούτε φέτος, ούτε σε καμία προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ο Κάμπελ έδειξε ότι έχει την παραμικρή σκέψη επιστροφής στον Ολυμπιακό-το εντελώς αντίθετο. Αυτό το οποίο έχει δείξει είναι ότι δεν ενδιαφέρεται. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μας αρέσει, αλλά αυτή είναι. Το παιδί ψάχνεται για αλλού.

Οκ. Ξέρω μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ότι ισχύει το «ποτέ μην λες ποτέ». Αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταγράψω τι ισχύει τώρα. Κι αυτό που ισχύει είναι ότι ο Κάμπελ δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, δεν έχει νόημα κι ο Ολυμπιακός να επιχειρήσει κάποια προσπάθεια με τον Κοσταρικάνο.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι να διαφοροποιήσει ξαφνικά άποψη ο Κάμπελ και να ενημερώσει τον Ολυμπιακό μέσω του μάνατζερ του-π.χ. αν δεν βρίσκει αλλού ομάδα σε ένα καλό επίπεδο, κάτι πάντως που μάλλον δεν είναι και το πιο πιθανό, αφού είναι καλός κυνηγός και σε καλή ηλικία. Και, επαναλαμβάνω, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια ποτέ δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένδειξη από πλευράς του παίκτη για γυρισμό.

Μακάρι να μας αιφνιδίαζε τώρα! Αλλά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.