«Ο Ντοναρούμα μένει, εκτός κι αν έρθει σωστή πρόταση»

«Ο Ντοναρούμα μένει, εκτός κι αν έρθει σωστή πρόταση»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Ντοναρούμα μένει, εκτός κι αν έρθει σωστή πρόταση»

bet365

Η πλευρά του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα εξ αρχής δεν ήταν διατεθειμένη να προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίου με τη Μίλαν, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα φύγει μονάχα αν γίνει κατάλληλη πρόταση.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Ρωσία – Πορτογαλία, ώρα 18:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Φασόνε μίλησε στο επίσημο κανάλι των «ροσονέρι» σε μια προσπάθεια του κλαμπ να κάνει και τον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση του τερματοφύλακα της ομάδας, έπειτα από την αρχική του άρνηση να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τις αντιδράσεις του κόσμου και τα σενάρια που τον θέλουν να το ξανασκέφτεται τις τελευταίες ώρες.

«Ο Μίνο Ραϊόλα έλεγε ότι θέλουν χρόνο να συζητήσουν, να δουν το πρότζεκτ της ομάδας, να δουν το συμφέρον τους και ο Τζίτζι μας έλεγε ότι αγαπάει τον σύλλογο και θέλει να μείνει εδώ. Άποψή μου είναι ότι εξ αρχής δεν ήταν διατεθειμένη η πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι μαζί του. Του είπαμε ότι τον θέλουμε, τον αγαπάμε εδώ, τον βοηθήσαμε να φτάσει ψηλά, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, να επενδύσουμε σ'εκείνον και να χτίσουμε γύρω του ένα καλό σύνολο και του κάναμε συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Μίνο Ραϊόλα ζητούσε συνεχώς χρόνο αλλά μιλάμε είχαν στη διάθεσή τους δύο μήνες. Του ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να ξέρουμε τι θα συμβεί μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πρέπει μέχρι τις αρχές Ιουλίου να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είχαν μεγάλη διορία, ζητούσαν χρόνο, όμως έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο του Ιουνίου και στις πρώτες μέρες του Ιούλη ξεκινούν πάλι οι προπονήσεις.

Πρέπει να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε, αν και θα υπάρξει ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Ντοναρούμα παραμένει παίκτης της ομάδας μας και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση και μας ικανοποιεί, τότε θα παραχωρηθεί. Θα στεναχωρηθούμε αν τον χάσουμε, αλλά τουλάχιστον θέλουμε να έχουμε εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό.

Όσα είπε ο Μίνο Ραϊόλα για απειλές κατά του Τζίτζιο και της οικογένειάς του, φυσικά και καταδικάζονται από τον σύλλογο και τα θεωρούμε απαράδεκτα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν απλά υπερβολές της στιγμής και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον προστατεύσουμε όσο είναι κομμάτι μας» ήταν τα λόγια του CEO στο Milan TV.

 

SERIE A Τελευταία Νέα