Κοντά σε «μπαμ» με Μαντίντα ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

Κοντά σε «μπαμ» με Μαντίντα ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

bet365

Μετά τον Πίτσιν, στον Αστέρα προσπαθούν να κλείσουν τον διεθνή Γκαμπονέζο μέσο Λέβι Κλέμεντ Μαντίντα από την Θέλτα, με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία να θέλουν τον παίκτη ήδη στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο 25χρονος που έκανε ντεμπούτο στη La Liga κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σκόραρε κόντρα στην Πορτογαλία του Μπέντο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Πορτογαλία (21+).

Σας είχαμε γράψει ότι αναμένεται να γεμίσει το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης με παίκτες από την Ισπανία, εκ των οποίων ο ένας θα είναι από την Primera Division.

Τη στιγμή που η «Marca» βλέπει τον Μπαμπόκ της Ουέσκα να κλείνει άμεσα στους Αρκάδες, προτεραιότητα μετά τον Πίτσιν αποτελεί ο Λέβι Κλέμεντ Μαντίντα.

Πρόκειται για τον διεθνή Γκαμπονέζο μέσο (παίζει ως 8άρι) της Θέλτα, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Ταραγόνα με 15 και 22 ματς αντίστοιχα.

Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία είναι στην Ελλάδα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα, αν και εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» με την ομάδα του Βίγκο.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, μιας και για πολλούς στην ομάδα θεωρείται μία από τις καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Ντεμπούτο κόντρα στην Μπάρτσα του Μέσι, πρώτο διεθνές γκολ με την Πορτογαλία του Πάουλο Μπέντο!

Ο Μαντίντα ξεκίνησε την καριέρα του στην Stade Mandji και το 2010 η Θέλτα... τσίμπησε τον τότε 18χρονο από ένα τουρνουά στην Μπουρκίνα Φάσο. Με τη δεύτερη ομάδα έχει μετρήσει 55 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ με την πρώτη έχει παίξει σε 29 ματς.

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα έγινε στις 31 Οκτωβρίου του 2012 σε ήττα από την Αλμερία για το Κύπελλο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στην Primera Division την πραγματοποίησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι στις 30 Μαρτίου του ίδιου έτους, με το ματς να λήγει 2-2.

Στις 19 Ιανουαρίου του 2016, η Θέλτα του ανανεώνει το συμβόλαιο μέχρι το 2018 και τον δανείζει στην Ταραγόνα, η οποία τον κράτησε για ακόμη έναν χρόνο βάζοντάς του ρήτρα αγοράς. Στο δρόμο του τώρα έχει εμφανιστεί ο Αστέρας, ο οποίος είναι στις τελικές συζητήσεις με την Θέλτα για να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Η πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Γκαμπόν ήρθε το 2011 και το 2012 ήταν στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα. Το πρώτο του γκολ ήρθε στις 14 Νοεμβρίου του 2012 σε φιλικό με την Πορτογαλία. Απέναντί του οι Ούγκο Αλμέιδα, Πέπε, Πάουλο Μασάντο, Έλντερ Μπαρμπόσα. Μεγάλος απών ο Κριστιάνο Ρονάλντo.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα