Και πάλι στο προσκήνιο ο Οκάκα

Και πάλι στο προσκήνιο ο Οκάκα

Gazzetta team
Και πάλι στο προσκήνιο ο Οκάκα

bet365

Μετά το κόψιμο στα ιατρικά του Μποκανί ο Ολυμπιακός κοιτάζει εκ νέου για επιθετικό, με το όνομα του Στέφανο Οκάκα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρωσία – Πορτογαλία, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Αρχές του μήνα το όνομα του Οκάκα είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες κινήθηκαν στα κρυφά και συμφώνησαν με τον Μποκανί. Ωστόσο στα ιατρικά τεστ κόπηκε ο έμπειρος επιθετικός και πλέον οι πρωταθλητές κοιτάζουν και πάλι την λίστα τους προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Μια λίστα που έχει και πάλι το όνομα του 27χρονου επιθετικού της Γουότφορντ, με την «Live Sport» να αναφέρει πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον δανεισμό του Ιταλού με καταγωγή από την Νιγηρία επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα