«Ο Ντίντακ θα πάει Εσπανιόλ ως ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ο Ντίντακ θα πάει Εσπανιόλ ως ελεύθερος από την ΑΕΚ»

bet365

Με δημοσίευμά της η «Sport» αναφέρει πως ο Ντίντακ Βίλα θα επιστρέψει στην Ισπανία και στην Εσπανιόλ αφού πρώτα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρωσία – Πορτογαλία, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο αριστερός μπακ της Ένωσης είναι σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα με το ενάμιση πόδι στην Εσπανιόλ. Συγκεκριμένα η «Sport» αναφέρει: «Η απόκτηση του Ντίντακ δεν είναι τελειωμένη, αλλά είναι σχεδόν κλεισμένη. Η συμφωνία με τον παίκτη είναι πλήρης (πιθανότατα για δυο χρόνια) και το μόνο που χρειάζεται είναι ο Καταλανός να ολοκληρώσει την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, όπου αγωνίζεται από το 2015. Ο Ντίντακ θα πάει ως ελεύθερος στην Εσπανιόλ.

Τις τελευταίες ώρες διαπραγματεύεται στην Αθήνα το φιλικό διαζύγιο και οι προβλέψεις λένε ότι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η ΑΕΚ θα του δώσει την ελευθέρας του, που θα ανοίξει την πόρτα για τον Καταλανό αμυντικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα