Ο δουλευταράς Κούτρης!

Ο δουλευταράς Κούτρης!

Δημήτρης Τομαράς
Ο δουλευταράς Κούτρης!

bet365

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της μεγάλης προσπάθειας του Λεονάρντο Κούτρη για να πετύχει στον Ολυμπιακό είναι η... προεργασία που έκανε για την προετοιμασία. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Κούτρης για σημαντικό διάστημα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ έκανε ατομικές προπονήσεις και γυμναστήριο. Δούλεψε πολύ το σώμα του αλλά και με την μπάλα προκειμένου να εμφανιστεί όσο πιο βελτιωμένος γίνεται στην προετοιμασία. Όπερ και εγένετο. Επιθετικά τουλάχιστον διότι το αμυντικό κομμάτι δεν το έχει δουλέψει τόσο ο Χάσι ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ χαφ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με πολύ καλά πόδια και εξαιρετικές μπαλιές αλλά και τελειώματα και έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις. Επίσης δείχνει πως είναι και πολύ γρήγορος στις επιστροφές του, δυνατός αλλά και τρομερά μαχητικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα