Διπλό «χτύπημα» για τον Πλατανιά

Γιώργος Ντυμένος
Διπλό «χτύπημα» για τον Πλατανιά

bet365

Στα Χανιά για λογαριασμό των Κρητικών βρίσκεται ήδη ο πορτιέρο Ομπερχάουζερ και άμεσα θα τον ακολουθήσει ο Αλβαρίνο
Ετοιμος για ακόμη δύο προσθήκες είναι ο Πλατανιάς και κατά πάσα πιθανότητα σήμερα Τετάρτη θα τις ανακοινώσει.
Η πρώτη αφορά τον πορτιέρο Ντανβίντ Ομπερχάουζερ. Ο 28χρονος γκολκίπερ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στο νησί και μόλις περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Ο Γάλλος πορτιέρο βλέπει τον κόσμο από τα 183 εκατοστά, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αζαξιό όπου ντεμπουτάρισε σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά συνέχισε στην Αράντ της Ρουμανίας και από το 2014 βρίσκεται στην Μετς. Οπου αγωνίστηκε τόσο με την «πρώτη» ομάδα της (10 συμ.), όσο και την δεύτερη (11 συμ.).
Η άλλη αφορά τον Αλβαρο Ρικάρντο Φαουστίνο Γκόμες ή αλλιώς Αλβαρίνο. Ο Πορτογάλος επιθετικός που πέρσι ήταν στην Σλασκ έχει πλέον προχωρημένες επαφές με τους Κρητικούς και αναμένεται μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης να βρίσκεται επίσης στα Χανιά, με σκοπό να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα. Το deal με τον 27χρονο δείχνει «τελειωμένο», οπότε και εκείνος είναι πιθανό να έχει ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα