Αποκλειστικά, Μποκανί, Μολέντο και... μεταγραφή

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Αποκλειστικά, Μποκανί, Μολέντο και... μεταγραφή

bet365

Ο Inspector Gazzet «βουτάει» στην επικαιρότητα η οποία είναι γεμάτη από εξελίξεις και έχει στα σκαριά έτοιμο deal για μεγάλη ομάδα με quiz.

Αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Δεν είναι τυχαίο ότι επέστρεψα χθες... Ειδατε τι έγινε σήμερα. Ο Μποκανί όπως ήρθε... έφυγε, ο Παναθηναϊκός είναι στα fax με την Αλ Αϊν για τον Μπεργκ και το gazzetta.gr συνεχίζει να επιβεβαιώνεται με τις αποκλειστικές του ειδήσεις.

Ο Γιώργος ο Τσακίρης με πρόλαβε στην γωνία. Αποκάλυψε την είδηση του Ελντερ Λόπες ο οποίος βρισκόταν ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Η μεταγραφή είναι έτοιμη, το deal δεδομένο και το gazzetta.gr το αποκάλυψε (και) αυτό. Σας το είχα πει από το πρώτο μου κείμενο. Είναι «σκύλοι» στο γραφείο. Τους είχα μπανίσει εγώ από το ένα και μοναδικό ραντεβού που έκανα μαζί τους.

Οπως σας έγραψα χθες η μία μεταγραφή φέρνει την άλλη. Δώστε βάση τώρα καλά μου Gazzettόπαιδα και κυρίως οι φίλοι της ΑΕΚ. Την δουλειά την έκανε ο μάνατζερ Παύλος Διαννής. Τι μου είπε ο ρουφιάνος για την συγκεκριμένη δουλειά; «Inspector, ο Μανόλο ο Χιμένεθ εμπιστεύεται για την ώρα ΜΟΝΟ αυτόν. Με τον συγκεκριμένο κάνει όλες τις δουλειές από την Ισπανία».


Τον έβαλα στην αναμονή με το ευχάριστο τραγούδι και άνοιξα γρήγορα την ατζέντα μου. Ειδα πως ο Διαννής τρέχει (και) την υπόθεση του Καμπρέρα (τον στόπερ που θέλει ο Μανόλο για όσους δεν ξέρετε).

Τον έβγαλα από την αναμονή και ο ρουφιάνος άρχισε να λαλάει. «Και να σου πω και το άλλο Inspector. Αυτός δουλεύει πολύ και του Σκόκο το οποίο εκπροσωπούσε στην Αθήνα όσο βρισκόταν και στην ΑΕΚ».

Δεν θ' αφήσω κάποιο υπονοούμενο. Εξυπνα παιδιά είστε...

Τέσσερις γρήγορες πινελιές πριν περάσω στο quiz.

* Καλά έκανε ο Ολυμπιακός και χάλασε το deal με τον Μποκανί από την στιγμή που κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις. Τελεία, παύλα, γεια σας.

* Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από την στιγμή που ο ίδιος ο Μπεργκ βρίσκεται στα γραφεία άλλου συλλόγου. Ετσι εκμεταλλευόμαστε εμείς οι μάνατζερ τις καταστάσεις. Οταν ένας παίκτης θέλει να φύγει ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

* Διάβασα δηλώσεις Οφόε ο οποίος είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι για Ολυμπιακό. Προφανώς όταν μίλαγε με Ενροτό και Χάσι θα είχαν ξεχάσει να του πουν την ομάδα.

* Κάτι πήρε το μάτι μου «ανάμειξη Τούρκου ατζέντη στη μεταγραφή του Μολέντο στη Μπεσίκτας». Ελα Παναγία μου... Αλλος ατζέντης κάνει την δουλειά και πιστέψτε με δεν είναι Τούρκος. Οσο για το deal; Αντε να σας πω κι αυτό. Η Μπεσίκτας έχει κάνει μια πρόταση (ναι εκεί στο 1,2 είναι) στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ανέβουν ευρώ και περιμένουν. Φυσικά και έχουν εναλλακτικές... Οποια προκύψει νωρίτερα.


Σας αφήνω με quizάκι που είναι μεταγραφή σχεδόν έτοιμη. Αυριο ή το αργότερο μεθαύριο μάλλον θα κλείσει το deal. Μία από τις Big 4 αποφάσισε να κλείσει παίκτη που «πονάει» σε συγκεκριμένη θέση. Δεν βοήθησα πολύ αλλά δεν μπορώ να καρφωθώ. Υπομονή και f5 στο gazzetta.gr.


Για ρουφιανιές, απορίες και ότι άλλο θέλετε στο @InspectorGazzet.

H έκπληξη έρχεται. Ελπίζω αύριο να «σκάσει». Και όχι δεν ήταν ότι ήξερα ότι ο Μποκανί θα κοπεί στα ιατρικά. Αν το ήξερα κι αυτό θα έκανα άλλη δουλειά. Θα την καταλάβετε πάντως...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet