Σουπερλιγκάτες... ματιές σε Ούγκο Σόουζα!

Νίκος Μαρούδας
Σουπερλιγκάτες... ματιές σε Ούγκο Σόουζα!

bet365

Το πολύ καλό δεύτερο μισό του Ούγκο Σόουζα με τον Άρη, έχει κάνει Ατρόμητο, Ξάνθη και Κέρκυρα να έχουν στο... στόχαστρό τους τον Πορτογάλο αμυντικό. Προτεραιότητα του παίκτη, οι «κιτρινόμαυροι».

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μεταξύ αυτών και οι Ατρόμητος, Ξάνθη και Κέρκυρα. Οι τρεις αυτές ομάδες, φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει και εξετάζουν την περίπτωση του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, μας συστήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν όταν και έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Εκεί, με τους «κιτρινόμαυρους», μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ, όμως οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε (18 συμμετοχές, 1 γκολ) δεν αποκλείεται να του φέρουν μια πρόταση από κάποια ομάδα της μεγάλης κατηγορία. Ήδη, την περίπτωσή του εξετάζουν οι Ατρόμητος, Ξάνθη και Κέρκυρα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, έχει παραμείνει στην Ελλάδα και αφού έκανε τις διακοπές του (στη Μύκονο), επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι πως θα έχει συνάντηση με τον Καρυπίδη για το μέλλον του. Το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Γενάρη έληγε αυτόματα αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανέβαιναν στη Σούπερ Λιγκ. Έτσι, η συζήτηση πλέον θα γίνει από την αρχή, με τον 25χρονο Πορτογάλο να δίνει προτεραιότητα στον Άρη.

Έτσι, στη συνάντηση που θα έχει με τον Καρυπίδη (πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας) θα κριθούν πολλά για το μέλλον του. Δεδομένα ωστόσο ακόμα και να μην υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Άρη, το μέλλον του ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται να είναι και πάλι στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα