Από τα «χείλη» του Στανόγεβιτς

Γιώργος Ντυμένος
Από τα «χείλη» του Στανόγεβιτς

bet365

Ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον πολλών παικτών, τους οποίους «κοιτάνε» πολλές ομάδες.
Η έλευση του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν ως δανεικοί από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και τα δεδομένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν δεν φαίνεται να έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες... αλλαγές, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν από την απόφαση που θα λάβει ο Σέρβος κόουτς. Αν δηλαδή την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται ή όχι στην Τούμπα.
Ζάιρο: Ο ΠΑΣ θα ήθελε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, όμως εκείνος δείχνει να εξετάζει και το ενδεχόμενο του εξωτερικού (υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου). Παράλληλα ορισμένες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ (π.χ. Ατρόμητος, Πανιώνιος) παρακολουθούν και περιμένουν. Πάντως εντός των συνόρων ο ΠΑΣ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο έχων ένα ελαφρύ προβάδισμα.
Κοροβέσης: Δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΣ, καθώς στην δεύτερη παρουσία του στα Γιάννινα o 26χρονος δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Η Κέρκυρα κατά πρώτο λόγο, αλλά και ο Πλατανιάς φαίνεται πως «τσεκάρουν» την περίπτωσή του.
Κάτσε: Η περίπτωσή του δείχνει ιδιάζουσα. Το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ήταν στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ ήδη το όνομά του «παίζει» για την Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού. Ο Πανιώνιος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την περίπτωσή του.
Λάμπρου: Ο δανεισμός του στον Πανιώνιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και θα συνεχίσει στην πλατεία. Οπου άλλωστε βρίσκει τα «πατήματά» του.
Γιαννούλης: Ο 22χρονος αριστερός μπακ πήρε χρόνο συμμετοχής στην Ανόρθωση, αλλά δεν θα μείνει στην Κύπρο. Εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει στον Ατρόμητο.
Χατζηισαϊας: Το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πανιώνιο δείχνει πιθανό, όμως παράλληλα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός εξετάζει και την προοπτική του εξωτερικού. Παράλληλα τελευταία κερδίζει πόντους η πιθανότητα να γίνει κάτοικος Περιστερίου και παίκτης του Ατρόμητου.
Χαρίσης: Το όνομά του έχει «ακουστεί» και «παίξει» για την μισή και πλέον Σούπερ Λιγκ. Επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ουσιαστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα