Η συνάντηση και η αύξηση

Η συνάντηση και η αύξηση

Η συνάντηση και η αύξηση

bet365

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα γίνει η τελική επιλογή προπονητή στον Άρη. Αυτό ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Παύλου Μυροφορίδη στη σημερινή(20/6) συνάντησή τους στην Αθήνα.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εκτός της προοπτικής παραμονής του Νίκου Κωστένογλου – επί του παρόντος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες – συζητήθηκαν οι περιπτώσεις των Αλέκου Βοσνιάδη και Σωτήρη Αντωνίου και μέσα στις επόμενες ώρες θα τρέξει η διαδικασία των συζητήσεων με τους συγκεκριμένους αλλά και με άλλους προπονητές που βρίσκονται στο μυαλό του Παύλου Μυροφορίδη.

Στο μεταξύ, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να προκηρυχθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης δίχως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το ύψος αυτού. Και μένει να φανεί αν θα καλυφθεί από τον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ή αν θα προκύψει η εμπλοκή ενός άλλου επιχειρηματία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα