Τα εκατομμύρια, η... κατάρα και ο βιονικός Αλέξις!

Gazzetta team
Τα εκατομμύρια, η... κατάρα και ο βιονικός Αλέξις!

bet365

To Confederations μπορεί να μην έχει πολλά αστέρια, αλλά μοιράζει τρελά εκατομμύρια! Η κατάρα του νικητή και το ρίσκο του Αλέξις Σάντσες.

Η πρώτη στροφή του Confederations ολοκληρώθηκε, η Ρωσία μπήκε με το δεξί δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω της το καταστροφικό περσινό Euro. Με νέο προπονητή, πειθαρχία, αλλά και νέα πρόσωπα οι Ρώσοι ικανοποίησαν με την εμφάνιση κόντρα στη Νέα Ζηλανδία! Οι... νέοι της Γερμανίας είναι ωραίοι και κόντρα στην Αυστραλία παρουσίασαν πολύ καλά δείγματα! Οσο για την Πορτογαλία; Ορεξάτος ο Κριστιάνο, δυνατοί οι Ιβηρες στην επίθεση, αλλά προβληματικοί στην άμυνα. Οι ομάδες εκτός από... πρόβα Μουντιάλ θα βάλουν και αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία τους. Οι τέσσερις που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στην επόμενη φάση θα καρπωθούν από 1.7 εκατ. δολάρια. Ο 4ος του Confederations θα εισπράξει 2.5 εκατ., ενώ ο 3ος θα λάβει επιπλέον 500.000 δολάρια. Ο φιναλίστ θα βάλει στα ταμεία 3.6 εκατ. και ο νικητής 4.1 εκατ. Ωστόσο, υπάρχει και μια... κατάρα για τον νικητή της διοργάνωσης!

Австралия - Германия 2:3. Обзор матча. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ποτέ καμία ομάδα που κατέκτησε το Confederations δεν κατάφερε την επόμενη σεζόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο να πάρει ξανά την κούπα! Στα... τρελά της διοργάνωσης και η περίπτωση του Αλέξις Σάντσες! Ο Χιλιανός είναι βιονικός και σύμφωνα με το «Physioroom.com» κινδυνεύει με τραυματισμό, αφού τα διαλείμματά του από το 2013 μέχρι και το 2019 θα είναι... ελάχιστα! Υποχρεώσεις με Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Μουντιάλ 2014, Copa America 2015 και 2016 και τώρα στο στο Confederations Cup. Η Χιλή θα είναι σίγουρα στο Μουντιάλ του 2018, ενώ την επόμενη χρονιά θα υπάρχει ένα νέο Copa America!

Камерун - Чили 0:2. Обзор матча. Кубок Конфедераций-2017. Групповой этап. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Τελευταία Νέα