Το πρόγραμμα του Αστέρα

Gazzetta team
Το πρόγραμμα του Αστέρα

bet365

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των Αρκάδων για την επόμενη σεζόν
Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ανακοίνωσε σήμερα ο Αστέρας, όπου την Δευτέρα 26/6 αναμένεται να γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την επόμενη σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Η Δευτέρα 26 Ιουνίου θα αποτελέσει την πρώτη μέρα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2017-2018. Μετά τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ετοιμάζεται για την επιστροφή στο γήπεδο.
Οι ποδοσφαιριστές με το προπονητικό επιτελείο θα συναντηθούν το πρωί της Δευτέρας (26/06) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και η πρώτη μέρα θα κυλήσει με τις ιατρικές εξετάσεις.
Την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων, η οποία και θα είναι ανοιχτή προς τους φιλάθλους. Την Τετάρτη (28/06) και την Πέμπτη (29/06) θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά τεστ, ενώ από την Παρασκευή (30/06) θα αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παραμείνει στην Τρίπολη μέχρι τις 24 Ιουλίου, ημέρα που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για μια σειρά από δυνατά φιλικά και προπονήσεις".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα