«Βάλτε την μπάλα στον... κάδο»!

«Βάλτε την μπάλα στον... κάδο»!

Δημήτρης Τομαράς
«Βάλτε την μπάλα στον... κάδο»!

bet365

Μία άσκηση με ιδιαιτερότητα από τον Χάσι που ζητούσε από τους παίκτες του να βάλουν την μπάλα μέσα σε έναν... κάδο με σουτ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ανάμεσα στις ασκήσεις που έβαλε ο Χάσι είχε και την εξής. Οι παίκτες ανά ομάδες έπρεπε να περάσουν κάποια ομοιώματα αντιπάλων, να κάνουν περιστροφές και να στείλουν την μπάλα με σουτ σε έναν... κάδο. «Ο τελικός στόχος σας θα είναι να μπει η μπάλα στον κάδο», ήταν η... εντολή για μία άσκηση που έμοιαζε περισσότερο με παιχνίδι. Γενικά στο ρολόι του Μπέσνικ Χάσι υπήρχαν πολλές ασκήσεις τεχνικής, όπως κοντρόλ, πάσα, έλεγχος της μπάλας με το κεφάλι, ντρίμπλα και άλλα. Όλοι οι παίκτες πέρασαν από όλες τις ασκήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα