Η ΑΕΚ παίρνει τον Έλντερ Λόπες! (vids)

Η ΑΕΚ παίρνει τον Έλντερ Λόπες! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ παίρνει τον Έλντερ Λόπες! (vids)

bet365

Πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ να βρίσκεται στην Αθήνα για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης βρίσκεται ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, Έλντερ Λόπες και αυτή την ώρα περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε καλά τότε θα ολοκληρώσει την συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

Το όνομα του Λόπες δεν είναι άγνωστο στους «κιτρινόμαυρους», αφού και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί στο στόχαστρο τους, με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στην Ισπανία και την Λας Πάλμας.

Τελικά η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την οριστικοποίηση του deal. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λόπες ταξίδευε όλο το βράδυ από Πόρτο για Λισαβόνα και από εκεί για Αθήνα, με τον παίκτη να φτάνει στην Ελλάδα στις 07:00!

Ο Έλντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1989 έχει ύψος 1,79 και βάρος 66 κιλά. Γεννήθηκε στην Βίλα Νόβα ντε Γκάια και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κοϊμπρα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2005. Ακολούθησαν οι μικρές Παντροένσε και Καντάλ για να έρθει το ντεμπούτο σε επίπεδο Ανδρών το 2008 με την φανέλα της Μιραντέλα.

Την σεζόν 2009-10 μετακόμισε στην Ολιβέιρα Ντούρο για να ακολουθήσουν κατά σειρά Σπόρτινγκ Εσπίνο και Τοντέλα. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ήρθε το καλοκαίρι του 2012 όταν και μετακόμισε στην Μπέιρα Μαρ. Εκεί έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Πάσος Φερέιρα να τον αποκτά.

Με την τελευταία έπαιξε για δύο σεζόν συμμετέχοντας τόσο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης απασχολούσε έντονα την ΑΕΚ αλλά τελικά ο 29χρονος άσος συμφώνησε σε όλα με την Λας Πάλμας για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στην οποία την περσινή σεζόν μέτρησε 15 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα