Πέρεθ: «Περίεργη κατάσταση με Κριστιάνο... »

Πέρεθ: «Περίεργη κατάσταση με Κριστιάνο... »

Κώστας Ζάλιαρης
Πέρεθ: «Περίεργη κατάσταση με Κριστιάνο... »

bet365

Αφού δεν το έκανε στη συνέντευξη Τύπου για την διατήρησή του στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε λόγο για πολύ περίεργο ζήτημα και τόνισε πως ο ίδιος δεν θέλει να σκέφτεται πιθανή απώλεια του Πορτογάλου...

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες», δεν τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, αναφορικά με την παραμονή του στην προεδρία του συλλόγου μέχρι και το 2021, πράγμα που χαρακτηρίστηκε... ύποπτο. Μάλιστα, τόσες μέρες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ, από πλευράς Ρεάλ, δεν υπήρξε η παραμικρή τοποθέτηση.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Πέρεθ φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «OndaCero» και μίλησε στην εκπομπή «El Transistor», λέγοντας τα ακόλουθα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

«Δεν θέλω να βγάλω πρώιμα συμπεράσματα και να μιλήσουμε για καταστάσεις. Γνωρίζω πολύ καλά τον Κριστιάνο. Είναι εξαιρετικό παιδί και τρομερός επαγγελματίας. Είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Δεν του έχω μιλήσει μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ό,τι έχω διαβάσει κι έχω ακούσει, είναι από τις εφημερίδες. Φυσικά ούτε εγώ, ούτε κανείς θέλουμε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να τον χάσουμε. Παραμένουμε ψύχραιμοι και δεν έχουμε μιλήσει με καμία ομάδα μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχει πρόταση ούτε για τον Κριστιάνο ούτε για τον Μοράτα ούτε για τον Χάμες. Θα μιλήσουμε με τον Κριστιάνο και για το θέμα για το οποίο κατηγορείται γιατί ούτε αυτό έχουμε θίξει. Ό,τι έχει συμβεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως, έχει κλονίσει τη φερεγγυότητά του. Θα τον ακούσουμε επί του θέματος όταν επιστρέψει από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Προσωπικά ουδέποτε είχα πρόβλημα μαζί του και τον έχω δεχθεί πολλές φορές στο γραφείο μου. Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε ερώτηση για το αν θα διευθετήσει το ζήτημα ο ίδιος, δεν θα το ήθελε ούτε ο Κριστιάνο να μιλήσουμε γι' αυτό δημόσια, πιστεύω... Θα πρέπει απλά να κανονίσει όλες τις εκκρεμότητές του. Οι δικηγόροι του δρουν με καθαρότητα και δεν έχουν κρύψει τίποτα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα